ЗАХИСТ НА ВІКНА ВІД ДІТЕЙ У МИКОЛАЄВІ

Якщо ви шукаєте спосіб, щоб уберегти своїх дітей від небажаного відкриття віконних або дверних отворів, а також хочете захистити їх від можливого падіння, то компанія « OPEN » знає рішення вашого завдання.

Створити безпечне перебування у квартирі для малюків допоможуть спеціальні пристрої – ручка із замком на вікна в Миколаєві та інші допоміжні інструменти. У нашому каталозі представлена ​​лінійка безпеки для фурнітури. Такі вироби блокують відкриття вікон, дверей та будь-яких дверей.

БЛОКАТОРИ НА ВІКНА: ПРИНЦИП РОБОТИ ПРИСТРОЇВ

Діти активно пізнають навколишнє середовище і батьки розуміють, що у такому прагненні пізнання світу у малюка також відсутня правильна реакція на потенційно небезпечні речі. Тому блокатори на вікна від дітей у Миколаєві стануть гарним рішенням для тих, хто бажає убезпечити своїх цікавих крихт.

Найефективнішим і найпоширенішим пристосуванням є автономні замки. Принцип роботи такого блокатора простий – пристрій накладається на механізм відкриття, закривається ключем та надійно фіксує віконний замок від відкриття.

ЗАХИСТ НА ВІКНА ВІД ДІТЕЙ У МИКОЛАЄВІ: ПЕРЕВАГИ ТА КУПІВЛЯ

Легко і просто встановлюється цей захист на вікна від дітей у Миколаєві, купити такий механізм можете будь-якого формату на нашому сайті. Конструкції не містять складнощів і «хитромудрих» систем, що відноситься до головної переваги. Також вироби помітні рядом інших переваг:

  • створення надійної безпеки для дітей та зовнішнього проникнення (грабіжників тощо);
  • встановлюється на вікна з будь-яких матеріалів – металеві, пластикові, дерев’яні;
  • мають мініатюрні габарити, не «кидаються» в очі, не псують собою загальний інтер’єр кімнати.

Купити блокатор відкриття вікна в Миколаєві можна у нас за доступною вартістю. Асортимент магазину « OPEN » представлений різними приладами з цінами від 62 грн. Вибирайте відповідний для ваших умов виріб та оформлюйте замовлення за допомогою спеціальної форми.